skip to Main Content

Skal mit øjeblik handle om et bestemt sted i Egedal?

Nej. Ugens øjeblik er det samme i hele Egedal. Det kan handle om hvad som helst der skaber smil. 

Selve ideen er at der ikke regler for gode øjeblikke. De er overalt og sker hele tiden bare vi får øjnene op for dem. Egedal er fyldt med små øjeblikke. Både i Smørum, Stenløse, Ganløse … Rugvej, Dam holme, Tværstræde … ved Kongsvends Høj, Golfen, det lokale pizzeria. Del din fortælling der fik et smil på dine læber. Det vil uden tvivl bringe smil flere steder i Egedal.

Kan vi være flere som skriver om samme øjeblik?

Ja. Det sker at flere oplever samme øjeblik som noget særligt. Hvis I ved det så kan I indsende en fælles fortælling.

Det kan være festen på Balsmoseskolen var fantastisk. Tennisklubbens sommerturnering. Kunstforenings udflugt. Der er INGEN grænser. Del de øjeblikke I har sammen i fællesskaberne. Anfør gerne hvis andre er velkomne fremover og hvordan de kan være med. Lad os sammen styrke fællesskaberne i Egedal.

Hvor står skiltene?

Skiltene står rundt i hele Egedal. Udover skilte vil der kommer klistermærker og plakater udvalgte steder.

I samarbejde med kommunens byplanlægning er der udvalgt 25 trafikale knudepunkter hvor der er særlig mange gående. De er fordelt i alle 17 bysamfund. Derudover er der taget højde for at placeringen er kommunal og at skiltet ikke er til gene for borgere eller “skønhed” (natur/miljø/udsigt).

Vi har gjort os umage med placeringen og håber de vil være synlige på den gode måde. Når vi kommer lidt længere i projektet vil der komme en oversigt her på siden med placeringerne.

Hvor er klistermærkerne?

I Egedal har vi 25 markerings-træpæle som er placeret ved udvalgte seværdigheder. Disse pæle har et påsat A3-plastik-informationsskilt. På alle skiltene påføres et klistermærke med link til Små øjeblikke.

Udover de 25 informationsskilte opsættes der klistermærker flere steder i hele byen. Der arbejdes lige nu på om det vil være muligt at sætte dem på alle de kommunale affaldsspande ved stisystemerne.

Klistermærkerne vil være små og helt enkle, og produceret i miljørigtig PVC der er vejrbetandig.

Jeg er butiksejer, kan jeg få en plakat at sætte op?

Vi får trykt et mindre oplag af A3-plakater. De opsættes på kultursteder og institutioner. som butiksejer er du meget velkommen til at kontakte mig for at høre om der er flere på lager.

Jo større synlighed, des større opbakning og fællesskab opnår Små øjeblikke. Så har du et ønske så kontakt mig egedal@små-øjeblikke,dk

Jeg har et spørgsmål som jeg ikke kan finde svar på her på siden. Hvad gør jeg?

Send mig en mail! Skriv til egedal@små-øjeblikke.dk så vender jeg hurtigt tilbage.

Jeg prøver hele tiden at opdatere siden her så den er så enkel og nem at finde rundt i som muligt. Alle spørgsmål er velkomne. Følg også gerne med på facebook siden med Små Øjeblikke

Jeg synes jeg har mange små øjeblikke der er værd at dele. Må jeg sende flere?

Ja. Du er velkommen til at sende flere små fortællinger.

Jeg vil prøve at udvælge fortællinger som er forskellige typer og fra forskellige dele af Egedal. Der er ingen regler og det kan sagtens være at der kommer flere fortællinger fra samme person.

Får man besked hvis ens fortælling kommer med?

Både ja og nej. Der gives ikke direkte besked.

Fortællingen kommer her på siden så alle kan få glæde af at læse den. Så følger man med, så ser man den når den kommer og får på den måde besked. Fortællinger fra tidligere uger vil også kunne ses.

Back To Top