skip to Main Content

Her finder du skiltene

Sådan ser skiltene ud. Dette er foran Egedal Rådhus

Scan qr-koden med kameraet på din telefon

Egedal Rådhus

Smørum ved Balsmosesøen

Knardrup

Ledøje – Kommer snart

Ølstykke Station nær Stationstorvet

Ølstykke Landsby nær Stengårdsvej

Ølstykke Hallen

Ølstykke Bibliotek

Veksø nær legepladsen ved skole og idrætsområde

Tangbjerg fællesarealet med stiadgang fra Harmonivej

Søsum legepladsen ved Madam Anes Vej

Svestrup ved Varmedal

Stenløse Station ved toppen af rampen ned mod stien

Smørumovre ved parkering overfor sø

Stenlille ved Stenlillevej

Smørumcentret ved busstop nedgang tunnel ved Boesagerskolen

Smørum Kong Svends Høj for enden af vejen

Slagslunde ved gadekæret

Skenselsø stitilslutning ved Mimosevej

Nybølle ved gadekæret nord for Nybøllegård

Hove ved gadekæret

Ganløse skole og Friluftbad

Egedal Centret (Stenløse Centret) bag Stenløse Kulturcenter

Sperrestrup ved hulvejen

Skilte i topkvalitet fra Storprint

Scott Rooney fra Storprint på Dam Holme, Stenløse er manden der har sikret at skiltene står skarpe og modstandsdygtige

Scott og jeg kender hinanden fra det lokale erhvervsnetværk og Scott har tidligere udført store flotte skilte for mig. Derfor var jeg ikke i tvivl da skiltene til Små øjeblikke skulle trykkes – selvfølgelig skulle de sikres Scotts kvalitetsøje.

Scott og jeg talte detaljerne igennem ved et netværksmøde fredag morgen, og senere samme eftermiddag sendte jeg trykfiler til ham. Allerede mandag var maskinen i gang og tirsdag fik jeg en melding om at de første skilte var klar. Wow! Det er hurtig udrykning.

Kvaliteten har fået et ekstra ryk op på første klasse

Helt uden at nævne det har Scott udført skiltene i en ekstra god kvalitet.

Ofte vil den slags skiltetryk være direkte tryk på pladen. Storprint har i stedet lavet print på folie, som derefter er klæbet på. Det giver både et ekstraordinært flot udtryk og finish og så har folie den fordel at det er gør skiltet mere modstandsdygtigt overfor vejrets luner.

Skiltene skal holde mindst et år, i regn, slud, solskin og al slags vejr som Egedal byder på. Og med den kvalitet som Storprint har sikret, så tror jeg på at det er muligt.

Skilteplaceringsplanlægningsmøde på Rådhuset

Jeg var til møde på Egedal Rådhus med projektleder Ditte Kragerup (Billedet er fra borgmesterens kontor og taget af Ditte Kragerup – Tak for et godt møde!)
Vi gav os god tid til at vurdere hvor de 25 skilte skulle opsættes.
Heldigvis var der god inspiration at hente i det flotte kunstværk på Borgmesterens kontor. Maleriet repræsenterer alle Egedals 17 bysamfund.
Vi lavede en god liste med forslag der tog udgangspunkt i trafikale knudepunkter (for gående), alle 17 bysamfund skal have mindst eet skilt og så ønsker vi ikke at de er til gene for det visuelle landskab når de placeres, eller at de er til gene for mennesker, natur eller dyreliv.
Retur har jeg modtaget en meget overskuelig liste med konkrete opstillingsforslag. Alle skilte er tegnet ind på Google Street fotos så det er meget nemt at gå til at sætte op. Fantastisk.

Møde med Rolf Kjær-Hansen, Arkiv- og museumsleder

Både Ditte og jeg fik en masse gode ideer til hvordan Små øjeblikke kan nå endnu længere ud. Og derfor havde Ditte inviteret Rolf Kjær-Hansen til et spændende dialogmøde om hvad der vil være muligt.
Resultatet af en af ideerne er, at der laves visitkort i plastik. Disse påsættes “hyldesvirpere” (forestil dig en udstanset aluminums vippearm i ca 10 cm længde med klæbepude i hver ende). Hyldesvirperne monteres på de ca. egnspæle som er placeret rundt i Egedal. Det er de røde pæle hvorpå der er monteret et a3-informationsskilt.
Back To Top