skip to Main Content
Har du en fortælling du vil dele?

Så send en kort beskrivelse, samt dit navn og den bydel du hører til, og send til egedal@små-øjeblikke.dk eller udfyld boksene nedenunder:

Anfør i tekstfeltet hvordan du ønsker dit navn vist (Fulde navn? Alder? Vejnavn? Klub? Andet?)

Hvad skal fortællingen indeholde?
  • KORT BESKRIVELSE AF ET ØJEBLIK. Forestil dig at en anden skal kunne læse din fortælling på 1-2 minutter. Et øjeblik der spreder glæde og smil.
  • SLUT AF MED DIT NAVN OG BYDEL. Om du anfører dit fulde navn, eller kun for- eller efternavn er op til dig. Du er også meget velkommen til at gøre dig selv mere genkendelig ved at skrive vejnavn, alder, beskæftigelse, skole, sportsklub eller andet på. Men minimum navn og bydel, for på denne måde kan vi komme lidt tættere på hinanden i hele Egedal.

Fortællingen kan handle om ethvert lille øjeblik som du tænker andre vil synes er hyggeligt. Det kan være en oplevelse fra fastelavnsarrangementet i centret, fra håndboldkampen, gåturen ved Kong Svends, solopgangen eller solnedgangen, hundeturen, regnvejret – eller regndansen i vandpytten på vej hjem, smilet fra ekspedienten i supermarkedet, snakken over hækken, naboen der havde overrasket og fejet din indkørsel fri for sne … Kort sagt et hvilket som helst lille øjeblik. Det er det som er pointen. At lægge mærke til alle de små øjeblikke som er der hele tiden, hver dag!

Fortællingen må ikke have en negativ vinkel, eller være af særlig politisk eller religiøs karakter. Er du i tvivl, så send en mail og spørg.

Har du en fortælling du vil dele?
Så er du også velkommen til at sende den til egedal@små-øjeblikke.dk sammen med dit navn og angivelse af den bydel i Egedal hvor du er bosat.

Følg os på facebook og instagram

I Egedal deler vi små øjeblikke og spreder glæde og smil!

Følg os på facebook og instagram

Back To Top